GEBR. VAN EIJCK BV
Agro, Grond & Groen

Loonbedrijf Van Eijck in Alphen (NB) is in 1963 opgericht door de broers Henk en Jan van Eijck. Zij werkten destijds in de boerderij van vader Toon van Eijck en besloten zich te gaan specialiseren in agrarisch loonwerk. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door Ton, Ronald en Simon van Eijck.

Wij zijn een echt familiebedrijf. Niet alleen letterlijk, maar zeker ook qua sfeer én bedrijfsvoering. We hanteren korte lijnen en er zijn geen lagen binnen het bedrijf; de directie staat tussen de werknemers.

Breed inzetbaar
Sinds de oprichting houden wij ons bezig met loonwerk voor de agrarische sector en dit is nog steeds onze hoofdmoot. Wij hebben hier veel ervaring en expertise in en inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio. In de loop der jaren zijn er echter allerlei andere diensten bijgekomen: transport, grond- en sloopwerk, mestdistributie en bodemsanering. Wij kunnen een zeer uitgebreid totaalpakket leveren. Dit is ook een van onze sterke punten. Daarnaast is ons hele bedrijf VCA*-gecertificeerd.

Contactgegevens

Gebr. van Eijck BV
Schellestraat 16
5131 RJ Alphen (NB)

T 013 5082565
F 013 5082375
E info@vaneijck.nl
W www.vaneijck.nl

Het doel van OCT is het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en regionale belangen van de leden op economisch en sociaal gebied.