KOKS BOUW & INTERIEUR

Koks Bouw & Interieur.

Door de combinatie van een eigen aannemersbedrijf en een interieurbedrijf, gevestigd in Alphen, kan Koks Bouw & Interieur allerhande oplossingen bieden voor zowel particulieren als bedrijven. Het enthousiaste team van vakmensen is u graag van dienst met de uitvoering van allerlei nieuw- en verbouwprojecten. Koks Bouw & Interieur voert voornamelijk werkzaamheden uit in de regio van Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Rijen, Gilze, Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Riel, Alphen, Chaam en Baarle-Nassau. Daarnaast zijn er door de jaren heen ook diverse projecten opgeleverd in België, onder andere in plaatsen als Turnhout, Weelde Statie, Ravels, Hoogstraten en Baarle-Hertog.

Bent u op zoek naar een professionele partij voor een bouw- of verbouwklus binnen uw woning, instelling of bedrijfspand? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het team van Koks Bouw & Interieur denkt graag met u mee voor een passende oplossing binnen uw situatie.

Contactgegevens

Koks Bouw & Interieur
Belsebaan 12
5131 PH Alphen

T 013 5082253
M 06 23866113
E info@koks-interieurbouw.nl
W www.koks-interieurbouw.nl

Het doel van OCT is het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en regionale belangen van de leden op economisch en sociaal gebied.