KOOLS LMB
ALPHEN B.V.

Kools LMB Alphen is een landbouwmechanisatiebedrijf dat sinds 1992 actief is met de verkoop en reparatie van tractoren en landbouwmachines. Kools LMB Alphen heeft een ruime klantenkring weten op te bouwen in de regio van Galder tot Goirle en van Breda tot Baarle-Hertog en is “centraal” gevestigd in Alphen.

In 2006 is ons bedrijf uitgebreid met een trekker-keuringsstation om aan de aankomende regelgeving voor tractoren te kunnen voldoen. In 2008 hebben wij verhuur van tractoren en landbouwmachines en tuin- en parkmachines aan ons programma toegevoegd. Tevens hebben wij een nieuwe showroom voor tuin- en parkmachines. Hierin worden allerlei tuin- en parkmachines tentoongesteld zoals, gazonmaaiers, motorzagen, bladblazers, versnipperaars, hogedrukreinigers etc. Voor het onderhoud en de reparatie van deze machines kan men natuurlijk ook bij ons terecht. Sinds 2012 zijn wij gecertificeerd voor VCA-keuringen en mogen wij alle voorkomende machines keuren voor derden als erkend VA-keurbedrijf.

Contactgegevens

Kools LMB Alphen BV
Looiersweg 1
5131 BE Alphen

T 013 5082848
M 06 51396198
F 013 – 5082945
E info@koolslmb.nl
W www.koolslmb.nl

Het doel van OCT is het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en regionale belangen van de leden op economisch en sociaal gebied.