KRACHT! COACHING
VAN ALPHEN

Mijn naam is Kristian van Alphen en ik heb in 2016  Kracht! Coaching van Alphen opgericht. Mijn 25 jaar ervaring bij de Rabobank in zakelijke financieringen en bijzonder beheer zet ik in om ondernemers te begeleiden als business- en mental coach.

Mijn focus ligt op strategische sparring gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Bij de bank keek ik met ondernemers naar hun bedrijf omdat ze in de problemen zaten. Vrijwel altijd lag de oorzaak van de problemen bij de ondernemer zelf. Nu kijk ik met ondernemers naar hun bedrijf omdat ze dat willen verbeteren. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Ik leg met jou als ondernemer bloot wat je als mens nodig hebt om de verbeterstap te zetten en het doel voor je onderneming te behalen. Want jij bent als ondernemer allesbepalend. Door mijn coaching zit je als ondernemer en als priv├ępersoon beter in je vel en ben je in staat om de volgende stap in de ontwikkeling van je onderneming te zetten. Een investering in jezelf die gegarandeerd rendement oplevert voor je bedrijf.

Contactgegevens

Kracht! Coaching van Alphen
Stationstraat 54
5131 BP Alphen (NBr.)

T 06 13259987
E kristian@krachtcoachingvanalphen
W krachtcoachingvanalphen.nl

Het doel van OCT is het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en regionale belangen van de leden op economisch en sociaal gebied.