SYSTEEMBOUW SPJ

Systeembouw SPJ is ontstaan uit de gedrevenheid van Peter Jansens, zo begon hij in 1995  als ZZP’er met een bus vol gereedschap op weg naar diverse bouwactiviteiten bij agrariërs in de omgeving. Het bouwen trok hem van kinds af aan al aan, en zo kon hij van zijn passie zijn werk maken. Zo rolde hij van handmatig loonwerk naar een montagebedrijf.

Als montagebedrijf werden ook de eerste personeelsleden geworven, en werden we ingehuurd om op diverse locaties het bouwproces te ondersteunen. In deze periode werd zeer veel kennis en ervaring opgedaan, en na wat bijscholing is Systeembouw SPJ in 2001 ontstaan, en zijn we zelf onze projecten gaan aannemen.

Vandaag de dag bestaat Systeembouw SPJ uit een team gemotiveerde mensen, zowel op de tekenkamer, in de werkplaats als op de bouwlocatie.
Ons streven is door zo veel mogelijk in eigen hand te houden een mooi eind product neer te zetten waar zowel de klant als wij zelf tevreden over kunnen zijn.

Contactgegevens

Systeembouw SPJ
Smederijstraat 10
5111 PT  Baarle-Nassau

T 013 5076114
E info@systeembouwspj.nl
W www.systeembouwspj.nl

Het doel van OCT is het behartigen van de gemeenschappelijke plaatselijke en regionale belangen van de leden op economisch en sociaal gebied.