Reglement Ondernemerscontact Taxandria

In dit reglement vindt u bepalingen voor de leden van Ondernemerscontact Taxandria (hierna: OCT).

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor OCT staat open voor ondernemers die zijn gevestigd in het werkgebied Taxandria en omgeving en de gemeente Gilze en Rijen.

 

Aanmelding lidmaatschap

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor het lidmaatschap via het aanmeldformulier dat op de website van OCT is gepubliceerd.
Voor de aanmelding van het lidmaatschap dient u akkoord te gaan met dit reglement en aan te geven dat u de privacyverklaring hebt gelezen.

Nadat uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u een bevestiging van de secretaris en een handleiding voor toegang tot de website van OCT en het aanmelden voor een activiteit.

OCT zal uw bedrijfsgegevens publiceren op het openbare gedeelte van de website, voorzien van uw bedrijfslogo, mailadres, website en de social media waarop uw actief bent.

Leden hebben toegang tot het (afgeschermde) ledenportal van de website van OCT. Bij de naam van uw bedrijf zal OCT een foto van u plaatsen.

 

Opzeggen lidmaatschap

Ondernemers kunnen het lidmaatschap uitsluitend opzeggen per het einde van het kalenderjaar. Hiervoor dient u tijdig een mail te sturen naar info@o-c-t.nl. 

 

Activiteiten

OCT organiseert diverse activiteiten waaronder bedrijfsbezoeken, de jaarlijkse OCT-dag en bijeenkomsten. Het lid kan voor deze activiteiten een introduceĢe meebrengen.
Voor sommige activiteiten vraagt OCT een eigen bijdrage.

Het aanmelden voor de activiteiten kunt u doen via het ledenportaal op de website waarbij u kunt aangeven welke personen van uw bedrijf aanwezig zijn.

 

Foto’s

Van de activiteiten maakt OCT foto’s die op het afgeschermd gedeelte van de website en op social media worden geplaatst.
OCT gaat ervan uit dat u akkoord bent met de plaatsing van foto’s op de website.
Indien u hiermee niet kunt instemmen, dan verzoekt het bestuur u om dit te laten weten middels een email naar info@o-c-t.nl.